KARMAS VALPETIPS NUMMER 1

KARMAS VALPETIPS NUMMER 1 Skal du få valp? Gratulerer! Du har nok tenkt lenge på dette, eller kanskje du har måttet mase lenge på mamma og pappa for å få valp? De fleste foreldre er litt tilbakeholdne med å anskaffe dyr, for de vet hvor mye jobb det er, særlig i valpeperioden.

Karma og Kristina

VAR DET EGENTLIG MYE JOBB MED SMÅ BARN OG SMÅ HUNDER?

Men, etterhvert som barna i familien blir større så glemmer ofte foreldrene at de egentlig har gledet seg til mer fritid, og så får de seg hund når barnet har mast lenge nok. Slik var det i alle fall her i denne familien som jeg, Karma, kom til. Begge foreldrene til Karoline hadde hatt hund, og de visste hvor mye tid det tok. De visste også hvor utrolig hyggelig det er å ha hund og dermed så fikk Karokul endelig hund etter å ha mast i mange år.

HJEMMEKONTOR ER TINGEN

Når valpen din endelig skal flytte hjem til deg så er det lurt å ha god tid. Jo lengre du kan være hjemme, jo bedre er det for både deg og valpen. Om foreldrene dine har mulighet til å ha hjemmekontor, eller til å ha ferie når valpen flytter hjem til dere, så er det det aller beste.

Karma som veldig søt valp

AU PAIR TIL HUNDEN?

Når jeg kom til Karokuls familie måtte de rett og slett få seg en au pair til å passe meg. Det var ingen som orket at jeg skulle være hjemme alene hele dagen. Det var kanskje å dra det litt langt, men poenget er; vi valper liker ikke å være alene.

Link til mer om Karokul

FAMILIE

Valper og hunder liker best å være sammen med deg og med familien din, som er hundens familie også etter at den har flyttet til deg. De vil prøve alt de kan for å få være sammen med dere hele tiden. Det er spesielt viktig når valpen er liten å være sammen med den mye slik at den blir trygg og føler at den har en familie som alltid er der for den. Etterhvert så kan man begynne å forlate valpen i korte stunder, for den må venne seg til å være litt alene også.

Link til Karmas favorittplasser i huset.