Karmas boktips

BOKTIPS

Det er viktig og veldig lurt å lese mange bøker. Da utvikler du ordforrådet ditt og det kan gi deg bedre karakterer på skolen. I tillegg så lærer du på en veldig lettvint måte om rettskriving. Når du har sett ordene skrevet mange ganger så er det lettere å huske hvordan de skrives.

Jeg, Karmakul, kan jo ikke lese, men jeg elsker lydbok og det er også et godt alternativ. Det finnes mange ulike lydbok-apper der du kan abonnere og lytte på det du vil. Det er lurt å følge med for de har ofte tilbud om «gratis første månedene» osv. Da kan man jo bare melde seg ut om man ikke har brukt den.

BIBLIOTEKET

Det aller beste er bare å leie en bok på biblioteket. Det er helt gratis og utvalget er kjempestort.

INSTAGRAM-BOK-TIPS

Jeg spurte dere på Instagram etter boktips og her er noen av de jeg fikk.

Da han møtte hund

Boktips nr. 1 «Da han møtte hund»

Jeg har ikke lest denne boken enda, men jeg fikk tipset av min venn @chili.the.aussie Han sier at «Dette er en vidunderlig bok som på en underholdende måte fortelle om hva som foregår under topplokket på oss hunder».

Høres ut som noe familien min burde lese. Jeg skal nevne det for de.

Forfatter: Helge O. Svela

Nørd

Boktips nr. 2 «Nørd»

Dette tipset fikk jeg av @juj2058. Denne boken har Karokul lest til meg. Vi likte den begge to. Hun skrev til og med en oppgave på skolen om den, tror jeg. «Nørd» handler om popularitet og sosiale medier, men mest av alt om vennskap.

Forfatter: Mina Lystad

Flere tips er på vei…

Kan noen lese litt for meg?