HUND PÅ FJELLTUR

Måtte posere litt på fjellet også da. Instagram skal leve.

HUND PÅ FJELLTUR

Jeg, Karmakul, the one and only, var på fjelltur i helgen. Endelig kom jeg meg ut av Frogner-gatene og fikk meg en skikkelig fjelltur. Jeg dro med Dag Arne og onkel Knut. Ja, jeg har to onkel-Knuter-isj, men dette var da broren til Dag Arne.

KVITFJELL

Vi gikk på tur på Kvitfjell både lørdag og søndag, mens Karokul og mamma var igjen i byen. Så deilig med litt frisk fjell-luft!


Jeg, Karmakul, elsker å være på fjellet!

KARMA MED LØPESELE

Hund på fjelltur. Jeg er glad i å løpe, hvem er ikke det? Men, jeg liker ikke å løpe i bånd. Å løpe mens man er knyttet fast i noe er ikke lett. Man vet jo aldri når den man er knyttet fast til kræsjer borti noe. Særlig så liker jeg ikke å være knyttet fast i en sykkel mens jeg løper.

Normalt så pleier jeg å gå å gjemme meg når Dag Arne tar på seg den trange løpetightsen for da vet jeg at løpeselen ikke er langt unna. Men, gudskjelov, jeg slapp å være bundet fast i hverken han eller noe annet for det meste nå på fjellet. Jeg løp fritt og koste meg og hadde det helt topp!

Link til informasjon om båndtvang i fjellet.

Link til Karma som valp.