KARMAS FAVORITTPLASSER

Karma foran en av sofaene. Dette er ikke hennes favorittsofa, selv om den har hun hatt siden hun var valp.

KARMAS FAVORITTPLASSER I HUSET

Jeg, Karma, har flere favorittsteder i huset, eller leiligheten da, som vi bor i nå. Siden denne familien nærmest har det som en hobby å flytte, så kan jeg jo aldri vite hvor lenge jeg blir boende her.

Karma foran kakkelovnen på kjøkkenet. Her ligger hun også når det er kaldt ute.

MY FAVORITE SPOTSMen, tilbake til saken; mine favorittplasser eller favorite-spots som jeg ville sagt på english er:

1. Dobbelsenga (der får jeg ikke ligge)
2. Gjesterommet (for tiden kalt Kristinas rom, siden hun bor der nå, og der får jeg heller ikke ligge. Det er noe med at jeg røyter (?))
3. Karolines rom (Der ligger jeg rett som det er. Hun har to senger på rommet sitt, selv om den ene stort sett er fylt med klær. Jeg ligger ofte oppe på de klærne.)
4. En sofa. (De er det for tiden fem her, så jeg bytter på.)
5. Det ligger en pute av merket «Hunter» på gulvet på kjøkkenet. Den er visstnok min, men ikke på langt nær så myk og fløyelsbekledd som meste ellers her i huset. Her får jeg altså ligge så mye jeg vil.

By @karmakul