KARMAKUL I HYDROPARKEN

KARMAKUL I HYDROPARKEN. Hydroparken er en fin liten park som ligger rett ved der jeg bor nå. Hver dag så er jeg et par turer i Hydroparken. Nesten hver dag i alle fall.

Her sitter jeg på en benk i Hydroparken.

PARKER I OSLO

Noen dager er jeg i Slottsparken, som også bare ligger noen minutters gå- og snuse-tur fra leiligheten vår. Når jeg går tur så strener jeg ikke bortover i vill fart akkurat. Jeg må sjekke duften til absolutt alle hunder som har passert der før meg den dagen, og det er jo ofte ikke rent få. Det kan derfor ta sin tid å komme frem til parkene, enten det er Slottsparken, Hydroparken eller Frognerparken. Når jeg blir dratt bortover i vilt tempo så tar det bare 10 minutter også å gå til Frognerparken. Så, som du skjønner, så er det ikke så aller verst for en hund å bo i byen. Å gå i parker er spennende. Det er mange andre hunder der, og alle parkene har fine hundebasseng med vann som spruter i midten.

Jeg liker å sitte på benken. Hvorfor skal ikke jeg også sitte oppe på benken?
Dette er ikke i Hydroparken, men rett utenfor Den Franske Skole, som er noen minutt fra Hydroparken. Er det ikke en kul vegg? Her har Karokul tatt Instagrambilde.

Link til mer om Hydroparken i Oslo.

Link til Karma i Hydroparken på Instagram.