KARMA PÅ KAROKULs TIKTOK

KARMA PÅ KAROKULs TIKTOK. Karokul har snart 200 000 følgere på sin TikTok, og jeg, Karma, liker å tro at jeg egentlig har mye av æren for det. Karokul har brukt meg i sine TikToker i årevis, og de TikTokene jeg er med på er alltid, alltid populære! Her ser du noen av de. Disse er filmet på KAROKUL sitt rom på Frogner. Litt mye rosa der, spør du meg. Men, ingen spør meg.

@karokul

she went😐😐😐litt klein video, sletter kanskje, eller vil dere ha flere sånne type videoer hvor jeg snakker?👉🏼👉🏼kmt #foryou #dog

♬ original sound – karokul
@karokul

Karma er trøtt. Vil dere at jeg skal gå live snart? Lenge siden… like hvis du vil det💚💚#foryou #foryoupage

♬ Flatbed Freestyle – Playboi Carti – m_3dits
Et lite utvalg av KAROKULs TikTok-videoer

Link til KAROKULs TikTok-konto.

Link til Karmakul Media