KARMA SOM VALP

Karma som valp

KARMA SOM VALP

Jeg, Karma, var den peneste og snilleste valp som du kan tenke deg, selvfølgelig. 1. jul 2014 ble jeg født, og bare noe uker etter, den 27. august 2014 så flyttet jeg inn hos Karokul og familien hennes.

Hva het jeg egentlig?

Fem søsken hadde jeg, tror jeg det var, så vi var litt av en flokk. Alle var ulike, og det var bare jeg som var helt sort. Det var derfor de kalte med “Black Beauty”. For dere som har sett hestefilmer så vet dere at det er et heste-navn, så det kunne jeg ikke hete. Karokul døpte meg om til Karma.

Link til www.karokul.com

Link til “Ønsker du deg valp” på karokul.no

HVOR BODDE KARMA?

Da jeg kom til familien til Karokul så bodde de i Pareliusveien 32 på Nordstrand, et hvitt hus med stor hage. I hagen løp jeg rundt og hadde det helt topp.

BJEFFET KARMA?

Det tok mange måneder før jeg lærte meg å bjeffe, og da jeg endelig skjønte hvordan så passet jeg på å gjøre det hver gang noen gikk forbi huset. Det var ikke ofte jeg fikk skryt for dette må du tro. Jeg gjorde mitt beste for å si fra at noen kanskje kom på besøk, men hørte jeg noen si “takk”? Nei, det gjorde jeg ikke.

Link til “Hvilken rase er Karma?”

Link til huset jeg bodde i da jeg kom til Karokuls familie.