KARMA PÅ TIKTOK

@Karma.kul på TikTok

10000 følgere på Instagram

KARMA PÅ TIKTOK. Jeg er en allsidig hund, og nå i sommer så har jeg kastet meg på den siste trenden blant oss hunder, nemlig TikTok. På Instagram har jeg jo over 10.000 lojale følgere, og på TikTok jobber jeg nå med å få opp seertallene mine.

Min hittil mest sette TikTok har 11.600 views.

KARMA PÅ TIKTOK

Jeg prøver alt jeg kan å lage interessante TikToks, men har visst ikke helt knukket koden enda. Nå har jeg litt over 700 følgere, og jeg setter stor pris på hver eneste en. Følg meg gjerne på TikTok. Jeg er morsommere der enn her.

https://www.tiktok.com/@karma.kul

Link til min Instagram

KARMAS MEST SETTE TIKTOK

Min mest sette TikTok hittil har 11.600 visninger. Denne laget jeg i sommer og jeg satt rett foran vinduet for å få godt nok lys.

Link til leiligheten vi bor i nå. Det er bilde av meg også der.

Link til 9 gode tips til deg som skal få valp.