KARMAKUL, EN STJERNE PÅ INSTAGRAM

Karma har Instagramkonto og der har hun over 10.000 følgere

KARMA PÅ INSTAGRAM

KARMAKUL EN STJERNE PÅ INSTAGRAM. Jeg har vært på Instagram ganske lenge, faktisk så la jeg ut min første post i juli 2018. Det er over to år siden nå, og jeg var bare 4 år. Dette er da langt under aldersgrensen for Instagram, men det er nå en gang slik at om foreldrene dine samtykker så kan du være på Instagram selv om du er under 13 år. Det er bare viktig at foreldrene følger med. Jeg gjør jo alt selv på Instagram, men jeg må ha hjelp til å ta bildene selvfølgelig.

HVORDAN JEG JOBBER MED INSTAGRAM

Jeg elsker å ta bilder til min instagram-konto. Det er ikke alltid noen gidder å ta bilder av meg og ofte må jeg mase og mase for å få det gjort. Når du skal ha en god instagramfeed såer det viktig å tene på helhetsinntrykket. Jeg ha stort sett bilder av meg, og da blir det også fint. Naturbilder og slikt er jeg ikke sånn veldig fan av. Det er gudsjammerlig kjedelig spør du meg. Jeg er mer av typen som prøver litt hatter og skjerf.

Link til Karma på TikTok

Link til flere gode hundetips på Valpen.no