KARMA – EN HELT EGEN RASE

Karma er en blanding av disse rasene #doodlemix
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 4-karma.jpg
Karma, the prettiest girl in Oslo.

KARMA – en helt egen rase

Hvilken rase er jeg egentlig? Dette spørsmålet får KAROKUL og hele familien hennes veldig ofte.

KARMA – en helt egen rase. Det er mye spørsmål om hvilken rase jeg er. Både på Instagram, på TikTok og når jeg er ute på en helt vanlig tur, så lurer folk på dette, hver dag omtrent. Jeg velger å tro at det er fordi de gjerne vil ha en helt lik hund som meg. Det kan bli vanskelig.

SEKS ULIKE RASER

KARMA – en helt egen rase. Jeg er nemlig en blanding av hele seks ulike raser. I meg finnes det gener fra både schæfer, border collie, lagotto som også kalles italiensk vannhund, labrador, puddel og golden retriever. Så jeg er en skikkelig eventyrblanding, og det er kun jeg som ser akkurat slik ut sannsynligvis.

KARMA HAR FEM SØSKEN

Fem søsken var vi da jeg ble født, men de var alle litt ulike meg. En hadde hvite labber, og flere hadde hvite merker her og der. Det var bare jeg som var helt sort.

Link til mer info om border collie.

En hund etter å posere.
KARMA the one and only. Den eneste hunden som er helt slik.


En hund etter å posere

Om du noen gang har lurt på hvor uttrykket “en hund etter” kommer fra, så skjønner du det raskt når du har hatt hund en liten stund.

Jeg gjør nemlig det aller meste for en godbit.Dette inkluderer å sitte stille i flere minutter for å ta bilder. Når noen i min nærhet tar opp telefonen så setter jeg meg rett ned og smiler. Det er ikke alltid jeg gidder å smile da, men sitter jeg stille nok så får jeg alltid belønning uansett.

Karma-en helt egen rase
KARMA er en hund som liker å posere. Bare man tar frem telefonen så setter hun seg klar.

@Karma.kul

Følger du meg på instagram?

Jeg har nå over 10 000 følgere på Instagram, og jeg prøver å få postet et bilde hver dag. Siden jeg ikke har min egen telefon så er jeg avhengig av at andre tar bilde, så litt hjelp trenger jeg jo.

Link til mer om Karma på Instagram

Link til @karma.kul

Link til NKK som forteller om hvorfor du bør velge en rasehund.